Live event

Seminarium på Gamla teatern i Örebro

Flerkamera teknik parat med en unik integration av t.ex en PowerPoint presentation leder till att tittaren nästan får en bättre upplevelse än publiken på plats.

Att webbsända seminarier kan vara ett mycket kostnadseffektivt sätt att låta medarbetarna få ta del av senaste nytt. Och väldigt många uppskattar möjligheten att i efterhand kunna gå tillbaka och få uppleva informationen på nytt.

 

 

När alla inte får plats

Destination Sigtuna har de senaste åren arrangerat en litteraturfestival i dagarna två mot slutet av augusti. Intressanta författare från när och fjärran bjuds in till att hålla anföranden om den senaste boken, trender i samhället eller andra intressanta ämnen med litterär touch.

Författaren Richard Ford

Författaren Richard Ford

Festivalen har år efter år utvecklats och blivit till en smärre publiksuccé. För att möta den ökande efterfrågan så bestämdes det att anförandena skulle direktsändas såväl på webben som på en gigantisk skärm som placerats ut mitt på Stora torget i Sigtuna! Det ryktades om att många ur publiken hellre satt på torget och såg en perfekt sändning istället för att trängas på plats.

Richard Ford, som bl.a mottagit det ärofulla Pulitzerpriset, var en av de inbjudna gästerna.

Comments are closed